ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ!
Image

Tailor Made SolutionsΗ γνώση και η εμπειρία μας είναι στη διάθεσή σας. Συζητήστε με την ομάδα μας τις ιδιαιτερότητες και τις προτεραιότητες του ξενοδοχείου σας, και εμείς θα διαμορφώσουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση για την ιδανική λύση στον ιματισμό σας.

Hotels

Ξενοδοχεία

Κάποια από τα μεγαλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί την ομάδα μας για να ανακαινίσουμε τους χώρους τους και να τους παραδώσουμε το αποτέλεσμα που ταιριάζει στην αισθητική τους. Εξειδικεύουμε στην κατασκευή κουρτινών με υφάσματα υψηλής ποιότητας και μοντέρνες ραφές που αναβαθμίζουν τον χώρο σας. Μαξιλάρια και έπιπλα εξωτερικών χώρων ντύνονται από εμάς με τα καλύτερα ιταλικά και άλλα υφάσματα εξωτερικών χώρων. Ξαπλώστρες της πισίνας ή της παραλίας σας μπορούν να αναβαθμιστούν με την ευρεία συλλογή outdoor υφασμάτων μας. Η κατασκευή της εξωτερικής συλλογής μας γίνεται κατά παραγγελία, προσαρμοσμένη στον εξοπλισμό σας, ώστε η τοποθέτηση να είναι τέλεια και να αρμόζει πλήρως στον χώρο σας. Τέλος, μπορείτε να βρείτε μια συλλογή για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο, την πισίνα και το spa, έτσι ώστε να καλύψετε τις ανάγκες του ξενοδοχείου σας.

Yachts & more

Yachts & more Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς κουρτίνες, ρολλά, μαξιλάρια και ξαπλώστρες για το σκάφος σας, όποιου μεγέθους και αν είναι, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα πιστοποιημένα marine υλικά. Οι πελάτες μας περιλαμβάνουν μεγάλα πλοία γραμμής, για τα οποία έχουμε ανανεώσει ολόκληρο το εσωτερικό, αλλά και γιότς και ιστιοπλοϊκά. Εμπιστεύονται την ομάδα μας για τον συνδυασμό τιμής, εργασίας και ποιότητας.

Yachts & more

Καλέστε μας στο 2103000477 ή στείλτε μας email στο info@stylein.gr, τις ανάγκες σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που ζητάτε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι μοναδικές προσφορές για τα προϊόντα μας!