ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ!
Main Banner

Ποιοι Είμαστε

Θυμάμαι από μικρή να μπλέκομαι μέσα στις κρεμάστρες, να χάνεται το βλέμμα μου στα σχέδια, τα μικρά χεράκια μου να επεξεργάζονται με περιέργεια τις υφές των υφασμάτων και να ακούω τον πατέρα μου να παρουσιάζει στο κόσμο σπίτια βγαλμένα σαν από παραμύθι.. κάπως έτσι ξεκινάει και η ιστορία του «StyleIn by Rythmos».

Το παιδάκι που μαθήτευσε μέσα στα υφάσματα, στα σχέδια, στην αισθητική και στη δημιουργία, τώρα μεγάλωσε και ακολουθεί τις εξελίξεις που μας καλούν να λειτουργήσουμε και σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. PASSION FOR DESIGN Με φάρο πάντα την ποιότητα, που η εταιρεία «Ρυθμός» υπηρετεί 100 χρόνια τώρα, αλλά και την αισθητική μας, σας καλωσορίζουμε και σας περιμένουμε πλέον και εδώ - στο ιντερνετικό μας κατάστημα- να υλοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία και σκέψη και να δημιουργήσουμε μαζί σπίτια μοναδικά όπως εσείς τα ονειρεύεστε.

Περιηγηθείτε στο site μας, και ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις σε κουρτίνες, μαξιλάρια, χαλιά όπως και σε πολλά ακόμα είδη που ολοκληρώνουν και δίνουν μία πιο stylish πινελιά στο χώρο σας. Σας ευχαριστούμε για τη προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να πορευτούμε μαζί και τα επόμενα.. 100!!

Με εκτίμηση, Αναστασία Ι. Κουρή

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι μοναδικές προσφορές για τα προϊόντα μας!