ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑΤΑ, ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ!

Τρόποι Πληρωμής


Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων, με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από το σύστημα ασφαλείας της Viva Waller, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Το σύστημα υποστηρίζει τις παρακάτω κάρτες :Visa, Mastercard, Maestro, Union Pay, Prepaid, Αmerican express & Dinners.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΔΕΝ αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN των καρτών.

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας Το αντίτιμο της παραγγελίας σας το καταθέτετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on-line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών, θα προχωρήσει η παραγγελία σας στο στάδιο της εκτέλεσης.

• ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - IBAN: GR37 0110 1870 0000 1870 0668 777 • ALPHA BANK - IBAN: GR09 0140 1060 1060 0210 1201 277

Ασφάλεια Συναλλαγών

H ασφάλεια των πληρωμών δεν αποτελεί μόνο υποχρέωση για εμάς αλλά αποτελεί αυτοσκοπό. Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο (secure) περιβάλλον της Viva Wallet.

Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Το StyleIn.gr χρησιμοποιεί τα πιστοποιημένα συστήματα και είναι σε άμεσα επαφή με τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Επικοινωνήστε μαζί μας Για παραπάνω πληροφορίες στείλτε μας την απορία σας στο info@stylein.gr

StyleIn.gr Email: info@stylein.gr T: 210.3000477 Διοχάρους 26, Καισαριανή, Αττική 16121

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε πρώτοι μοναδικές προσφορές για τα προϊόντα μας!